Turforslag

Turforslag

Sønderjylland er kendt for sin storslåede natur, og hvad bedre måde at opleve det på end med en kano udlejning i Sønderjylland? Hos Sønderjysk Kanoudlejning tilbyder vi en bred vifte af kanoer til leje, så du kan tage på en spændende kanotur i det sønderjyske landskab.

AT sejle på Brede Å

Brede Å er en central brik i at afvande store dele af Sønderjylland. Det sejlbare åløb starter i Nørre Løgum hvor vandløbet er snævert og kringlet som giver den skønneste fornemmelse af naturen helt tæt på. Længere nede af åen mellem Bredebro og Løgumkloster er åen brede og svingene mere bløde, hvilket giver anlæg til en rolig tur i flotte omgivelser. Åen løber videre fra Bredebro og udigennem Marsklandet, hvor åen er korrigeret og vandet kan flyde i et stille tempo.

Sikkerheden først

Vandet i åen er kun dyb få steder, og mange gange kan man bunde. Derfor skal man stadig have redningvest på, og det er inkluderet i prisen.

Noget for alle

Åen forandre sig meget på de 34 km. Åen bliver mere bred jo længere ned af åen man sejler, derfor kan det være nemmere at sejle på tur 3 og 4.

Perfekt med en overnatning

Vi anbefaler at man tager en overnatning, hvis man planlægger at sejle flere ruter. Alt efter hvilken form man er i, kan det være hårdt bare at sejle 7km.

Vælg en tur

Vi har inddelt åen i 3 faser alt efter hvor længe du ønsker at sejle. For de fleste er 2-3 timer mere end nok, ønsker man dog at få mere ud af åen kan man med fordel vælge op til 2 dages sejlads med en overnatning.

15 km.

Tur 2 - 4 timer

En lidt længere tur, til en længere dag på åen.

SE TUR
7 km.

Tur 1 - 2 timer

Det mest anvendte.

SE TUR
op til 35 km.

Tur 3 - 2 dage

Til dig som ønsker en rigtig kanoferie

SE TUR

Hvad er inkluderet?

Når du lejer en kano hos os, får du alt, hvad du behøver for en sikker og sjov tur. Alle vores kanoer er i god stand, og vi tilbyder redningsveste til alle passagerer. Vi sørger også for, at du får en grundig introduktion til kanoen og sikkerhedsreglerne, inden du tager afsted.

Levering og Afhentning af Kanoer

Du skal ikke bekymre dig om transport af kanoer. Vi sørger for at kanoer er der hvor de skal være når du skal bruge dem.

Parkering

Du kan parkere din bil på et af afslutningstederne og så vil vi så vidt vi kan hjælpe dig med at hente din bil, hvis det er relevant.

Transport

Står du i en situation hvor du ikke kan komme tilbage til din bil på egen hånd, tilbyder vi at hjælpe med transport inden eller efter turen 4

Sikkerheds udstyr inkluderet

Redningsveste er inkluderet i prisen.

Åre er inkluderet

Du skal selvfølgelig have noget med til at sejle kanoen med.

Afbestilling op 2 dage inden.

Skulle uheldet være ude, og du ikke kan tage med på en tur, så kan du frit afbestille op til 2 dage inden turen.